FLORIS - Herbalis sirop 150ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 29.53 26.58 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Multe afecţiuni specifice iernii se manifestă prin tuse supărătoare, dificultăți de respirație, infecții ale căilor respiratorii superioare, precum și flegmă sau, dimpotrivă, o tuse uscată și adâncă. Aceste efecte pot fi foarte deranjante, riscând să afecteze rutina zilnică. Este important să înţelegem că, în pofida iritării cauzate de tuse, aceasta este o reactie naturală a organismului și acționează ca un mecanism de apărare pentru a asigura libera trecere a aerului prin căile respiratorii . Pentru a nu spori riscul de infecții și complicații respiratorii, este recomandabil să uşuraţi accesele de tuse menținând igiena căilor respiratorii şi facilitând eliminarea flegmei. Aceste obiective pot fi atinse folosind ingrediente naturale care contribuie la întărirea sistemului imunitar, atenuând şi calmând tusea.
Herbalis sirop are la bază plante medicinale, uleiuri esențiale și propolis pur, plus miere naturală de citrice.Adaosul de miere uşureaza tusea și întărește sistemul imunitar.

Compoziţie:

- Pin, Mentă şi Eucalipt – plante medicinale care conțin uleiuri esențiale cu efect antiseptic, care ajută la menținerea igienei tractului respirator graţie acțiunii sale expectorante și totodată uşureaza expulzarea flegmei.
- Anason – plantă medicinală cu conţinut de uleiuri esențiale care ajuta la desprinderea și expulzarea flegmei, atenuând spasmele în caz de tuse.
- Cimbru – o plantă atent studiată, căreia îi sunt atribuite proprietăţi antibacteriene. Este un antiseptic eficient, care ajută la menținerea igienei tractului respirator graţie acțiunii sale expectorante și usureaza expulzarea flegmei.
- Mac – o plantă medicinală cu un efect calmant, care uşureaza tusea.
- Propolis – „antibioticul natural” – un produs apicol care conţine vitamine și minerale şi căruia îi sunt atribuite proprietăţi antiseptice, anestezice și antivirale.
Miere naturală de citrice – are efect emolient asupra căilor respiratorii superioare şi a gâtului. Este bogată în vitamine şi minerale, întăreşte sistemul imunitar. şi ajută organismul să lupte impotriva infecţiilor. Mierea nu este recomandată copiilor cu vârsta de sub un an.

Contraindicaţii:

Contraindicat in caz de alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precauţii:

Produsul necesita avizul medicului in cazul copiilor, persoanelor aflate sub tratamente alopate, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Doze şi mod de administrare:

Copii între 5 si 8 ani:cate 1 linguriţă de 3 – 5 ori pe zi.
Copii între 8 si 14 ani: cate 2 lingurițe de 3 – 5 ori pe zi.
Adulți: cate 1 lingură de 3 – 5 ori pe zi.

Formă de prezentare:

flacon de 150 ml.

Sfatul farmacistului:

Este recomandabil să se consulte un medic în cazul în care tusea persistă mai mult de o săptămână sau zece zile.