FLEXIMOBIL x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 138.50 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Fleximobil contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osteoarticular la persoanele care solicita intens articulatiile, cum ar fi persoanele cu activitate fizica intensa, persoanele supraponderale, precum si cele de varsta a treia.

Fleximobil plicuri contine o combinatie inovatoare de condroitina si glucozamina, componente esentiale ale cartilajului articular si extract de gheara diavolului bogat in harpagozide (minim 10%), principii active cu actiune antiinflamatoare si analgezica.
Fleximobil – forma de plicuri permite o concentratie maxima de pana la 3 ori mai mare decat la capsule

Fleximobil – actiune similara unui antiinflamator de ultima generatie (in calmarea durerii si a inflamatiei), insa fara efectele adverse ale acestuia

Fleximobil – optim dozat in tratamentul osteoatritei; doze confirmate de peste 300 de studii clinice (glucozamina 1500 mg + condroitina 1200 mg)

Compoziţie:

40 mg harpagozide - amelioreaza durerile articulare la 1h de la administrare
1500 mg glucozamina - stimuleaza formarea componentelor cartilajului
1200 mg condroitina - incetineste distrugerea cartilajului

Doze şi mod de administrare:

1 plic de 2 ori/zi. Inainte de administrare, continutul fiecarui plic se dizolva in aproximativ 100-150 ml apa. Inca din prima saptamana de administrare, se poate observa ameliorarea durerii. Pentru obtinerea unui efect optim, se recomanda administrarea in cure de 2 luni cu o pauza de 1 luna (3-4 cure/an).