FERLIDONA - Test eval.pH vaginal

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 24.54 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Ferlidona Testul de evaluarea a pH-ului vaginal permite determinarea dezechilibrelor microbiene vaginale intr-un stadiu incipient,prin automasurarea periodica.
Perturbarea echilibrului natural al bacteriilor din interiorul vaginului poate duce la infectii care ar putea constitui o amenintare pentru sanatatea dumneavoastra sau a sarcinii dumneavoastra.

Flora vaginala normala ofera o protectie naturala impotriva infectiei.
O varietate a speciei Lactobacillus ajuta flora vaginala prin mentinerea valorii pH-ului vaginal intr-un interval usor acid intre 3.8 si 4.5,care ofera o protectie eficienta impotriva bacteriilor patogene si a fungilor.
Dezechilibrele microbiene vaginale determina ,de obicei,o crestere a valorii pH-ului peste 4.5,care nu poate afecta doar calitatea vietii,ci reprezinta,de asemenea,un risc crescut atat pentru sanatatea dumnevoastra cat si pentru a avea o nastere prematura.
Ferlidona Testul de evaluare a pH-ului vaginal poate fi folosit pentru a identifica rapid o astfel de crestere a pH-ului vaginal,care poate indica dezechilibre microbiene vaginale.

20-30% dintre pacientele unei sectii ginecologice sufera de infectii vaginale?Ele se plang de inflamatii vaginale,miros neplacut,precum si de mancarimi,arsuri si uscaciune vaginala.
15-20% din toate femeile sunt diagnosticate cu vaginita bacteriana in timpul sarcinii,ceea ce constituie un risc crescut de nastere prematura si de ruptura prematura a membranelor fetale?

Indicaţii:

Va recomandam sa utilizati Ferlidona Testul de evaluare a pH-ului vaginal de doua ori pe saptamana in timpul sarcinii,pentru a va asigura ca pH-ul vaginal este in limite normale si,de asemenea,intre examenele medicale dinaintea sarcinii.
Cu toate acestea,se pot efectua masuratori si mai des.
Acest lucru se recomanda in special daca ati suferit infectii vaginale in timpul sarcinilor anterioare sau daca ati avut deja o nastere prematura.
Pentru femeile care nu sunt gravide Ferlidona Testul de evaluare a pH-ului vaginal poate fi folosit pentru a efectua masuratori in cazul in care exista o suspiciune de vaginita bacteriana sau infectii fungice(dysbiosis),in cazul in care exista simptome de arsura,mancarime,miros neplacut sau de inflamatii vaginale,dupa un contact sexual cu un partener nou si dupa tratamentul infectiilor vaginale,precum si,dupa interventii chirurgicale pe vagin.

Atenţionări speciale:

Va rugam sa retineti ca rezultatul testului nu poate fi de incredere in cazul in care masuratorile se efectueaza:

in termen de 12 ore de la contactul sexual;
in termen de 12 ore dupa folosirea medicamentelor vaginale(supozitoare vaginale,creme);
in termen de 3 pana la 4 zile de la terminarea sangerarii menstruale;
Nu faceti dus sau nu spalati zona intima cu putin timp inaintea de a face testul si luati in considerare faptul ca urina poate afecta rezultatul.
Determinarea pH-ului vaginal este simpla,igienica si complet nedureroasa.
Relaxati-va si urmati cu exactitate pasii.
Daca aplicatorul nu este utilizat in mod corespunzator himenul femeilor care nu sunt inca active sexual se poate rupe.

Mod de utilizare:

Spalati-va pe maini.Apoi deschideti folia si scoateti aplicatorul.
Tineti aplicatorul ,folosind doar zona manerului rotund,intre degetul mare si aratator.Degetul mare trebuie intotdeauna mentinut pe partea din spate a aplicatorului vaginal unde nu este zona de masurare a pH-ului.Evitati ca zona de masurare a pH-ului sa vina in contact cu orice lichid. Stati cu genunchii departati sau cu un picior pe scaunul de toaleta sau pe o alta suprafata solida.
Acum folositi mana libera pentru a departa usor deschiderea vaginala,separand cu grija labiile exterioare.
Introduceti aplicatorul usor in vagin,in acelasi mod in care utilizati un tampon (aproximativ 1-3 cm in vagin,dar nu mai mult decat zona de maner rotund). Acum apasati usor aplicatorul vaginal pe peretele din spate al vaginului timp de aproximativ 10 secunde(impingand inapoi spre rect),astfel incat zona de masurare a pH-ului sa fie bine umezita.Acum,indepartati cu grija aplicatorul din vagin si cititi rezultatul imediat.

Formă de prezentare:

Cutia contine 2 dispozitive ambalate separat.

Sfatul farmacistului:

Valoarea pH-ului vaginal este in limite normale in cazul in care culoarea zonei de masurare este comparabila cu campurile colorate etichetate 4.0 si 4.4 pe scala pH-ului.

Culoarea indicatorului devine maro-verde-albastru in cazul in care sunt masurate valori mai mari de 4.4.
Nivelurile pH-ului vaginal peste 4.4 sunt in afara intervalului valorilor normale/sanatoase.

Rezultatele testelor care afiseaza o zona de masurare cu o culoare neuniforma semnifica faptul ca testul nu a fost,probabil,realizat in mod corespunzator sau zona de masurare a pH-ului nu a fost suficient umezita cu secretie vaginala.
Daca este asa,puteti repeta masurarea cu acelasi aplicator vaginal.
Dupa ce rezultatul testului a fost evaluat,aruncati aplicatorului(si ambalaj)impreuna cu deseurile menajere obisnuite.
Daca nivelul pH-ului nu este in limite normale la o testare,nu va ingrijorati deoarece numerosi factori pot modifica temporar pH-ului vaginal,fara prezenta unei boli, dar e bine sa consultati medicul