FEMINELLA VAGI C - ov.vaginale

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 55.95 47.56 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Feminella Vagi C reprezintă o abordare modernă pentru scăderea pH-ului vaginal și, consecutiv, pentru normalizarea de lungă durată a florei vaginale în deplină siguranță, chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării!

Acest produs este caracterizat de o formulă specială care permite eliberarea treptată a vitaminei C pe parcursul mai multor ore, acționând eficient. Imediat după administrare, este stimulată producția endogenă de lactobacili, iar mirosul neplăcut dispare.

Pentru că vitamina C reprezintă o substanță sigură în administrare, utilizarea acesteia este recomandată pentru toate femeile care au valori crescute ale pH-ului vaginal, cu flora endogenă dezechilibrată și în mod special atunci când discutăm despre afecțiuni care necesită tratamente îndelungate.

Feminella Vagi C poate fi administrată concomitent cu tratamentul specific, dar medicul ginecolog este singurul care poate decide atitudinea terapeutică și poate aprecia complianța la tratament a pacientei.

Administrarea de Feminella Vagi C este sigură, datorită lipsei interacțiunilor cu medicamentele administrate local sau sistemic.
Orice antibiotic trebuie însoțit de Feminella Vagi C!
Antibioticele sunt substanțe folosite pentru a inactiva bacteriile. Există diferite tipuri de bacterii pentru inactivarea cărora sunt necesare diferite tipuri de antibiotice. De cele mai multe ori, acțiunea antibioticelor nu este specifică doar pentru bacterii, ele acționând și pe speciile de microorganisme care se află în mod fiziologic în contact cu corpul nostru. Putem spune că, deși efectele terapeutice ale antibioticelor sunt remarcabile, parte din flora bacteriană normală are din păcate de suferit în urma tratamentelor cu aceste medicamente.

Tratamentele cu antibiotice administrate local sau pe cale orală pot perturba echilibrul florei vaginale, conducând astfel la apariția micozelor (exacerbarea florei vaginale cu Candida) sau chiar a vaginozei bacteriene.

Este recomandat să se restabilească echilibrul ecosistemului vaginal fiziologic ori de câte ori urmați un tratament cu antibiotic prin administrarea de Feminella Vagi C.

Dacă discutăm despre un tratament oral cu antibiotice, administrarea de Feminella Vagi C trebuie să înceapă încă din prima zi de tratament, în condiții de maximă siguranță și fără interacțiuni medicamentoase sau contraindicații.

Tratamentul afecțiunilor vaginale cu medicamente administrate local trebuie să fie urmat complet și corect (asigurați-vă că ați respectat toate indicațiile medicului și că ați definitivat tratamentul, chiar dacă simptomele au dispărut imediat!). Se recomandă o vizită de re-evaluare la medicul ginecolog, pentru a stabili gradul de vindecare al afecțiunii implicate. Ulterior, se recomandă administrarea de Feminella Vagi C pentru refacerea florei endogene și prevenirea recidivelor.

Un tratament corect, urmat corespunzător, respectând toate indicațiile medicului curant, este esențial! Prevenirea recidivelor este la fel de importantă, deoarece, ori de câte ori apar recurențe, tratamentul poate să nu mai fie la fel de eficient, perioada de tratament să se prelungească, totodată crescând riscul dezvoltării altor complicații!

Compoziţie:

Un comprimat vaginal contine: Vitamina C (acid ascorbic) 250 mg, rasina de silicon, lactoza monohidrat, hidroxilpropilmetilceluloza, stearat de magneziu.

Indicaţii:

-in prevenirea si tratamentul vaginozelor bacteriene, fiiind utile mai ales la pacientele cu recidive si dupa tratamentul traditional cu antibiotice.

Contraindicaţii:

Hipersensibilitate cunoscuta la oricare din componentele produsului.

Precauţii:

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
A nu se inghiti.

Interacţiuni:

Vitamina C poate afecta determinarea glicozuriei, lactatdehidrogenazei, transaminazelor si bilirubinei.
Vitamina C reduce efectele medicamentelor anticoagulante.

Atenţionări speciale:

Comprimatele vaginale Feminella Vagi C pot fi folosite in siguranta in timpul sarcinii si alaptarii.

Doze şi mod de administrare:

Tratament recomandat :
-In cazul vaginozei bacteriene recomandam administrarea de Feminella Vagi C dupa terminarea tratamentului cu antibiotic specific :
1 comprimat vaginal / zi / 6 zile .
Tratamentul se poate repeta timp de 3 luni pentru evitarea recidivelor.
-In masura in care intervine un perturbator de pH la nivel vaginal pentru mentinerea sau refacerea florei recomandam adminstrarea de Feminella Vagi C.
1 comprimat vaginal / zi / 6 zile .
In fiecare zi introduceti intravaginal cate un comprimat vaginal Feminella Vagi C, de preferat seara inainte de culcare.
Este recomandat sa repetati administrarea timp de cel putin 6 zile astfel incat sa ajunga sa se refaca pH-ul fiziologic si flora vaginala normala.
Daca este necesar, tratamentul poate fi prelungit sau repetat.
Comprimatele vaginale Feminella Vagi C trebuie introduse adanc in interiorul vaginului.
Comprimatele vaginale Feminella Vagi C protejeaza mediul vaginal prin eliberarea controlata de vitamina C de-a lungul a catorva ore, asigurand prin aceasta o acidifiere prelungita si o normalizare rapida a pH-ului vaginal.

Reacţii adverse:

n cazuri rare, poate apare o senzatie de arsura sau de mancarime intravaginala. In cazuri izolate, poate apare hipersensibilitate la unul sau mai multe componente ale produsului; in aceste cazuri, este recomandata oprirea administrarii si consultarea medicului.

Formă de prezentare:

Cutie cu 6 comprimate vaginale