FARMEC - Vital Argila supliment alimentar

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 11.28 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Un supliment alimentar natural pentru persoanele care au nevoie de o cura de dezintoxicare sau doresc reglarea tractului intestinal.
Actiune: Suplimenteaza aportul de minerale necesar bunei functionari a organismului: Potasiu, Sodiu, Calciu, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Aur, Argint, Siliciu, Flor, Iod, Clor, Fier, Titan, Crom, Aluminiu, Fosfor, etc.
Are o remarcabila putere antitoxica, bactericida, antiparazitara si absorbanta asupra microorganismelor (bacterii, virusi) si toxinelor. In timpul curei se recomanda un regim alimentar detoxifiant, lipsit de grasimi animale, bauturi alcoolice rafinate. Se vor consuma multe zarzavaturi si legume proaspete, sucuri naturale din fructe si legume si de citrice, in special lamaie.

Mod de utilizare:

La realizarea amestecului se vor folosi numai vase, baghete din sticla, portelan sau lemn eliminandu-se in totalitate folosirea celor metalice sau de material plastic.
Se amesteca continutul unui plic cu 150 ml apa plata, se lasa in repaus minim 15 min. Inainte de utilizare se amesteca din nou si se bea dimineata, pe stomacul gol, cu cel putin o jumatate de ora ininte de a lua micul dejun. Durata curei este de 21 de zile, iar dupa o pauza de 5-7 zile, se recomanda reluarea ei.