EUBIOTIC SINBIO x 10

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 34.14 30.73 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Probioticele sunt microorganisme vii, care atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate au efect de imbunatatire a sanatatii organismului, prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.

In interiorul intestinului exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Unele dintre cele mai frecvent intalnite microorganisme din flora intestinala sunt Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium.

Majoritatea prebioticelor sunt fibre alimentare solubile - componente alimentare care nu se digera si care mai sunt numite si alimente functionate. Acestea au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin stimularea cresterii si activitatii probioticelor. Odata administrate, prebioticele asigura sursa de energie pentru tulpinile probiotice, ajutandu-le sa supravietuiasca pe parcursul trecerii prin tractul intestinal.

Sinbioticele sunt produse care contin probiotice sj prebiotice. Combinatia prebiotic si probiotic ajunge in intestin, locul lor de actiune. Microorganismele probiotice adera la mucoasa intestinului, se inmultesc si asigura echilibrul florei intestinale, participand la reglarea tranzitului intestinal. Prebioticele ajuta la cresterea in volum a continutului colonic (masa fecala), stimuland eliminarea. Actiunea combinata a prebioticelor si probioticelor conduce la o stare de bine a organismului.


Care sunt beneficiile pentru sanatate ale EUBIOTIC® Sinbio EUBIOTIC® Sinbio imbunatateste tranzitul intestinal. Datorita prebioticelor (inulina si oligofructoza) si probioticelor (culturi probiotice vii de Lactobacillus acidophilus LA-5® si Bifidobacterium BB-12®), EUBIOTIC® Sinbio imbunatateste tranzitul intestinal, fiind benefic in caz de constipatie.
EUBIOTIC® Sinbio impiedica cresterea microorganismelor daunatoare in intestin.
Datorita probioticelor (culturi probiotice vii de Lactobacillus acidophilus LA-5® si Bifidobacterium BB-12®), EUBIOTIC® Sinbio ajuta organismul sa se apere impotriva microorganismelor daunatoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplacute sau tulburari de tranzit intestinal.

Compoziţie:

EUBIOTIC® Sinbio este un produs sinbiotic. Termenul "sinbiotic" defineste un produs care contine atat probiotice cat si prebiotice. EUBIOTIC® Sinbio contine:

- culturi probiotice vii (Lactobacillus acidophilus LA-5® si Bifidobacterium BB-12®) - 500 x 106
- prebiotice cu spectru complet (fructo-oligozaharide: oligofructoza 800 mg si inulina 500 mg) EUBIOTIC® Sinbio imbina proprietatile acestor componente pentru a actiona asupra florei intestinale, cu beneficii reale asupra sanatatii.

Indicaţii:

Persoanele cu probleme de tranzit intestinal pot beneficia de actiunea componentelor active ale EUBIOTIC® Sinbio.

Precauţii:

Cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a administra EUBIOTIC® Sinbio la copii. Cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a utiliza EUBIOTIC® Sinbio sau orice alt produs care contine tulpini probiotice daca:

sunteti gravida, intentionati sa deveniti gravida sau alaptati;
aveti febra;
aveti sangerari sau mucus la nivelul scaunului;
aveti diaree cu durata mai mare de doua zile;
aveti diaree Tnsotita de deshidratare si scadere ponderala;
prezentati diaree Tnsotita de durere abdominala severa;
aveti boli cronice sau aveti imunitatea scazuta;
observati ca dupa administrare starea dumneavoastra nu se imbunatateste.


A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra la o temperatura care sa nu depaseasca 25o C.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Doze şi mod de administrare:

Cantitatea zilnica este de 1-2 plicuri EUBIOTIC® Sinbio. Cura minima recomandata este de 7-14 zile. Se amesteca pulberea din 1 sau 2 plicuri EUBIOTIC® Sinbio intr-un pahar cu apa aflata la temperatura camerei si se bea intreaga cantitate de lichid rezultata.
Pentru imbunatatirea tranzitului intestinal, durata optima de administrare la adulti este de 4-6 saptamani.

Formă de prezentare:

Cutia de carton EUBIOTIC® Sinbio contine 10 plicuri cu pulbere pentru suspensie orala si un prospect.