EUBIOTIC BABY 3.5g *10 Stickuri (pl)

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 37.00 33.30 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

EUBIOTIC® Baby este un produs probiotic cu formula special conceputa pentru copii, care administrat in dozele potrivite, actioneaza asupra florei intestinale, cu beneficii reale asupra sanatatii. Fiecare plic EUBIOTIC® Baby contine:

culturi probiotice vii, special selectate pentru copii (Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus paracasei 431®, Streptococcus thermophilus TH-4®) - 250 x 106 CFU (unitati formatoare de colonii);
fructo-oligozaharide, dextroza anhidra, dioxid de siliciu.

Probioticele sunt microorganisme vii, care atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate au efect pozitiv asupra sanatatii organismului, prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.

In interiorul colonului (intestinul gros), la adult, exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme "prietenoase", care protejeaza sanatatea (probiotice). La copil, flora intestinala incepe sa se constituie imediat dupa nastere; iar obtinerea unei flore intestinale bine echilibrata este esentiala pentru sanatatea copilului.

Principalul microorganism "prietenos" care populeaza tubul digestiv la aceasta varsta este Bifidobacterium. BB-12® din compozitia EUBIOTIC® Baby este o tulpina probiotica patentata de Bifidobacterium, a carei actiune benefica pentru bebelusi si copii este dovedita, fiind printre cele mai studiate probiotice din lume pentru beneficii gastro-intestinale. Probioticele din compozitia EUBIOTIC® Baby sunt GRAS Status (Generally Recognized As Safe - general recunoscute drept sigure).

Flora intestinala inca fragila la copii poate fi usor dezechilibrata.

EUBIOTIC® Baby reface flora intestinala afectata de antibiotice.
Antibioticele sunt utilizate pentru a lupta impotriva unor germeni patogeni care determina infectii in diferite regiuni ale organismului. Odata cu combaterea germenilor daunatori, antibioticele afecteaza si "microorganismele prietenoase" din flora intestinala, ceea ce poate sa determine aparitia diareei si a altor simptome digestive neplacute, mai ales la varstele mici.
Culturile probiotice (Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus paracasei 431® si Streptococcus thermophilus TH-4®) din compozitia EUBIOTIC® Baby reechilibreaza flora intestinala si impiedica cresterea microorganismelor nocive in intestin, ajutand la evitarea diareei cauzata de antibiotic.
EUBIOTIC® Baby este benefic in episoadele diareice.
Diareea este un simptom frecvent in copilarie, fiind adesea cauzata de dezvoltarea in intestin a unor bacterii sau virusuri daunatoare, provenite din alimente sau de pe suprafetele pe care copiii "le gusta".
Un tip special de diaree este diareea de calatorie, cauzata de schimbarea alimentatiei. Culturile probiotice (Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus paracasei 431® si Streptococcus thermophilus TH-4®) din compozitia EUBIOTIC® Baby actioneaza impotriva germenilor daunatori limitandu-le dezvoltarea si ajuta organismul sa se apere impotriva lor.
Astfel, EUBIOTIC® Baby este benefic in episoadele diareice, consolidand flora intestinala a celor mici printr-un mecanism fiziologic si natural.
EUBIOTIC® Baby ajuta la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva.
Flora intestinala este foarte importanta pentru confortul digestiv. Microorganismele "prietenoase" incep sa populeze intestinul imediat dupa nastere, insa este nevoie de mai mult timp pana cand se obtine echilibru l necesar.
Probioticele (B®ifidobacterium BB-12®, Lactobacillus® paracasei 431® si Streptococcus thermophilus TH-4®) din compozitia EUBIOTIC® Baby, datorita capacitatii lor naturale de a popula tubul digestiv, participa la constituirea florei intestinale echilibrate si ajuta la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva.

Doze şi mod de administrare:

Cantitatea zilnica recomandata este de 1-3 plicuri EUBIOTIC® Baby. Se amesteca pulberea dintr-un plic EUBIOTIC® Baby intr-o cantitate mica de lichid (apa, lapte, ceai) aflat la temperatura camerei si se administreaza imediat intreaga cantitate de suspensie rezultata, preferabil in timpul mesei. Nu se recomanda administrarea EUBIOTIC® Baby cu lichide fierbinti, deoarece acestea ar putea sa scada eficacitatea produsului.

Formă de prezentare:

10 plicuri