ELEVIT 2 x 30cps

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 87.00 78.30 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Elevit 2 este un supliment alimentar care a fost dezvoltat special pentru a răspunde nevoilor diferite din timpul sarcinii începând cu săptămâna a 13-a și aduce în plus un aport de acizi grași esențiali omega-3 (DHA și EPA).

Efectul pozitiv se instalează la o doză zilnică recomandată de acizi grași omega-3 de 250 mg (DHA și EPA). Elevit 2 cu omega-3 nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Elevit 2 susține nevoile crescute de micronutrienți din timpul sarcinii, începând cu săptămâna a 13-a până la naștere. Elevit 2 face parte din gama Elevit: are la bază formula Elevit 1 și în plus acizi grași esențiali omega-3 (DHA și EPA) din surse de încredere.

Compoziţie:

MEG-3TM/ulei de peste (ameutes de tocoferoli naturali, ulei de floarea soarelui), bogat in DHA si EPA.

Capsula: gelatina, glicerol (agent de umezire) E422, apa purificata, oxid nergu de fier E172, vitamina C (acid L-ascorbic), oxid de magneziu, ceara galena de albine (agent de ingrosare), fumarat feros, nicotinamina, vitamina A/beta caroten 30% (ulei de floarea soarelui), vitamina E (acetat de DL a-tocoferil), oxid de zinc, vitamina B5 (pantotenat de calciu microincapsulat), dioxid de siliciu E551 (agent de ingrosare), vitamins B12, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic sub forma de L-metilfolat de calciu si acid pterolimonoglutamatic, vitamina D, iodura de potasiu, selenit de sodiu anhidru, D-biotina, lecitina E322, trigiceride cu catena medie.

Doze şi mod de administrare:

1 capsula pe zi, in perioada de sarcina incepand cu saptamana 13.

Formă de prezentare:

Cutie 30 capsule moi