DUREX - Mutual Pleasure* 3

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 30.00 27.00 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Prezervativele Durex Mutual Pleasure au fost concepute pentru o experienţă intensă pentru ambii parteneri, ajutând la obţinerea orgasmului simultan. Prezervativul are striaţii şi puncte în relief la exterior, care o aduc mai repede la orgasm pe ea şi lubrifiant cu benzocaină la interior, care încetineşte orgasmul lui.

Vă rugăm să reţineţi: Lubrifiantul din aceste prezervative poate provoca erupţii, iritaţii, arsuri sau mâncărimi. Evită contactul cu ochii şi spală urmele de lubrifiant după utilizare. Dacă te confrunţi cu iritaţii, întrerupe folosirea prezervativului. Dacă nu simţi nicio îmbunătăţire, consultă medicul.

Nu utiliza aceste prezervative dacă tu sau partenera ta prezentaţi inflamaţii sau zgârieturi pe piele. Dacă tu sau partenera ta prezentaţi dificultăţi de respiraţie sau dacă vi se învineţesc buzele atunci când folosiţi aceste prezervative, întrerupeţi imediat utilizarea lor şi chemaţi doctorul.


Modul special în care fabricăm Mutual Pleasure înseamnă că miroase mai bine, prin urmare nimic nu-ţi va mai distrage atenţia, poţi să te relaxezi şi să te bucuri din plin.

Pentru siguranţă, produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui.