Dopuri de Urechi Alpine "FLYFIT"

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 75.80 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Dopurile de urechi pentru avion Alpine FlyFit previn diferentele de presiune si durerea in urechi in timpul zborului. Zgomotele deranjante sunt reduse in timpul calatoriilor cu avionul, trenul sau autobuzul. Cu dopurile de urechi FlyFit ajungeti obositi la destinatie. Filtrele confectionate din material moale sunt foarte confortabile. Dotate cu filtre moi, dopurile de urechi sunt durabile, usor de adaptat la dimensiunile conductului auditiv iar inteligilibilitatea vorbirii este buna.

Sfaturi si recomandari:

Deteriorarea auzului este ireversibila. Zgomotul excesiv poate avea urmari ca: hipoacuzie neurosenzoriala, oboseala, tulburari de concentrare, cresterea tensiunii arteriale, stres, dureri de cap.

De ce sa alegeti dopurile Alpine?

Cu AlpineAcousticFilters se atenueaza zgomotele daunatoare si in acelasi timp vorbirea, muzica si sunetele ambientale pot fi auzite, materialul extrem de confortabil AlpineThermoShape devine mai moale din cauza temperaturii corpului, se adapteaza formei conductului auditiv, materialul ATS este hipoalergenic si nu contine silicon. Raportul pret/calitate este foarte bun. Dopurile pentru urechi sunt apreciate ca fiind cele mai performante dopuri antizgomot, dupa testari repetate, sunt reutilizabile timp indelungat si usor de curatat.