DOPPELHERZ - Aktiv Omega3+Vit.A+D+E+C copii x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 50.74 45.67 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Doppelherz® aktiv Omega-3 + Vitamina A + D + E + C pentru copii – Un plus de energie pentru copilul tau!

Copilul zilelor noastre este suprasolicitat cu teme primite la scoala, diverse activitati educative sau de recreere. Pentru a-l proteja, trebuie sa-i oferim o alimentatie adecvata si sa-l ferim, atat cat se poate, de boli si eforturi excesive. Nu in ultimul rand, trebuie sa contribuim la dezvoltarea lui, suplimentandu-i alimentatia cu minerale si vitamine menite sa ii intareasca sistemul imunitar si rezistenta.

Care sunt principalele beneficii ale uleiului de somon?

Acizii grași Omega-3 au o însemnătate vitală pentru oameni, indiferent de varsta. Reprezentanții semnificativi ai acizilor grași Omega-3 sunt acidul eicosapentanoic (EPA) și acidul docosahexanoic (DHA), pe care organismul nu ii poate produce singur. Ei constituie o componentă esențială a unei alimentații sănătoase. Cu toate acestea, aportul de asemenea acizi grași polinesaturați cu lanț lung nu este întotdeauna cel optim pentru fiecare. Acest lucru este valabil și pentru copii. O sursă bună o constituie peștii de apă rece, ca de exemplu macroul, heringul sau sardelele. Dar nu oricărui copil sau adult îi place să mănânce pește de mai multe ori pe săptămână.

De aceea, aveti la indemana, pentru suplimentarea alimentatiei copilului dumneavoastra, produsul Doppelherz® aktiv Omega-3 + Vitamina A + D + E + C.

Acidul gras Omega-3 DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului, în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminelor A, D, E si C?

Capsulele masticabile de la Doppelherz® conţin 130 mg DHA, în combinaţie cu Vitaminele A, D, C şi E, acestea fiind importante pentru dezvoltarea şi creşterea copilului. Aportul de vitamine în perioada de creştere şi dezvoltare a copilului este esenţial, ele fiind implicate în numeroase procese. Un bun exemplu este Vitamina D, necesară pentru creşterea normală şi dezvoltarea sistemului osos la copii.

De aceea, pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare copilului tau, se recomanda Doppelherz® aktiv Omega-3 + Vitamina A + D + E + C pentru copii.

Cand este Doppelherz® aktiv Omega-3 + Vitamina A + D + E + C pentru copii potrivit pentru copilul tau?

Disponibile la un raport pret-calitate optim, capsulele masticabile Doppelherz® aktiv Omega-3 + Vitamina A + D + E + C pentru copii contin ulei de somon, bogat in acizi grasi Omega-3, alaturi de Vitaminele A, D, E si C, sprijinind organismul celor mici sa creasca si sa se dezvolte armonios.

Mai multe informatii privind proprietatile nutrientilor din compozitia Doppelherz® aktiv Omega-3 + Vitamina A + D + E + C pentru copii puteti gasi in prospectul disponibil.

Compoziţie:

O capsula contine:
323 mg Ulei de somon (cu min. 130 mg DHA si 25 mg EPA), 200 µg Vitamina A, 1,25 µg Vitamina D, 2,5 mg Vitamina E, 30 mg Vitamina C.

Atenţionări speciale:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.
Contine o sursa de fenilalanina.

Doze şi mod de administrare:

Se administreaza 1 capsula masticabila zilnic. Capsula poate fi mestecata sau inghitita, in timpul mesei, cu suficient lichid.

Formă de prezentare:

30 capsule masticabile.