DOPPELHERZ - Aktiv Carcel Stop x 15 cpr eff

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 24.64 22.18 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

- Combinație optimă de Magneziu și Potasiu, Vitaminele B6 și B12 împotriva cârceilor
- Administrare ușoară și absorbție rapidă.
- Gust delicios și răcoritor de lămâie și grapefruit.
- Fara lactoza si gluten
-Formula complexa cu minerale si vitamine
-Doza mare de Magneziu (300 mg) si Potasiu (300 mg)
-Bogat in Vitaminele B6 și B12
- Magneziul, alaturi de Potasiu, contribuie la metabolismul energetic normal, dar si la functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular. In plus, Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic, in timp ce Potasiul are un rol important in mențiunea tensiunii arteriale normale.
- Fierul intervine in formarea normala a globulelor rosii, care sunt importante pentru transportul oxigenului in sange. Totodata, fierul contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului imunitar, dar si la reducerea oboselii si extenuarii. Avand in vedere ca organismul nu poate produce el insusi fier, acesta ar trebui furnizat in mod constant si suficient prin alimentatie. In anumite situatii, necesarul de fier creste si aportul nu este intotdeauna optim. Un regim alimentar dezechilibrat sau vegetarian poate fi sarac in fier sau poate contine alimente, cum ar fi ceaiul negru sau cafeaua, care afecteaza absorbiia de fier.
- Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, care este influentat, in mare masura, de activitatea fizica si sport.
- Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, dar si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei in sange.
- Vitamina B6 contribuie la formarea normala a globulelor rosii si la functionarea normala a sistemului imunitar. In plus, ea joaca un rol in metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor. Glicogenul reprezinta o forma de stocare a energiei in organism. Rezerve mari de glicogen sunt in ficat si in muschi.
- Vitamina B12 contribuie la formarea normala a sistemului nervos si, asemeni fierului, joaca un rol important in formarea normala a globulelor rosii.

Compoziţie:

Un comprimat contine:
300 mg magneziu, 300 mg potasiu, 5 mg zinc, 30 µg crom, 3,5 mg fier, 4 mg vitamina B6, 2 µg vitamina B12.

Doze şi mod de administrare:

Se recomanda 1 comprimat pe zi dizolvat într-un pahar cu apă (200 ml)

Formă de prezentare:

Flacon cu 15 comprimate efervescente.