DIFEBIOM LUTEINA

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 46.16 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Pentru a intelege utilitatea acestui supliment alimentar,trebuie sa cunoastem cateva detalii despre structura ochiului.
Acesta este alcatuit din mai multe straturi de celule cu diferite roluri.
Vederea ia nastere la nivelul stratului numit retina.
Aproape de centrul retinei se afla macula ,o pata galbena ovala,in care se afla cea mai mare densitate de receptori pentru vedere.In macula se gasesc mari cantitati de luteina (un carotenoid),aceasta fiind esentiala pentru sanatatea ochilor si vederea clara.
Pe masura ce inaintam in varsta,luteina se pierde si trebuie permanent inlocuita.
Degenerescenta maculara senila(imbatranirea maculei)este o afectiune raspandita a ochiului.
Reprezinta principala cauza a orbirii ireversibile la persoanele in varsta de peste 65 de ani si a unei afectari severe a vederii la persoanele in varsta de peste 50 de ani.
Principalii factori care contribuie la aparitia si dezvoltarea acestei afectiuni sunt:varsta,fumatul consumul cronic de alcool,bolile cardiovasculare cronice,expunerea neprotejata la lumina solara puternica-in special in timpul verii si mediu poluat ,lucrul indelungat in fata monitoarelor calculatoarelor sau privitul la televizor timp de mai multe ore zilnic ,fara o protectie adecvata.

Luteina si zeaxantina(substanta inrudita cu luteina),ambele facand parte din familia vitaminei A) protejeaza celulele de la nivelul maculei prin efectul lor antioxidant (de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen)si prin absorbtia radiatiilor albastre din lumina solara.
O concentratie crescuta de luteina si zeaxantina la nivelul retinei inseamna un nivel mai ridicat de fotoprotectie.

Administrarea acestor nutrienti ajuta la mentinerea capacitatii vizuale,in special in stadiile incipiente ale imbatranirii retinei.
Difebiom Luteina contine nutrienti esentiali pentru celulele retinei:luteina,zeaxantina,vitamine cu rol antioxidant(vitamina C,vitamina E) si minerale(zinc si seleniu)care contribuie la actiunea enzimelor antioxidante (au rol de cofactori).In plus ,extractul de afine(Vaccinium myrtillus)prin aportul de antocianozide si flavonoizi,protejeaza vasele mici de sange de la nivelul ochilor,contribuie la efectul antioxidant si imbunatateste calitatea vederii nocturne(adaptarea la intuneric).

Compoziţie:

luteina 3mg,zeaxantina 0,25mg,acetat de alfa-tocoferil(vitamina E) 4,40mg,zinc 2,50mg(sub forma de oxid de zinc),seleniu 0,01 mg(sub forma de selenit de sodiu),acid ascorbic(vitamina C) 30mg,extract de afine 5% 100mg si excipienti :nucleu-maltodextrina,celuloxa microcristalina,amidon pregelatinizat ,glicolat sodic de amidon,stearat de magneziu;film-hidroxipropilmetilceluloza,talc,polidextroza,maltodextrina,azorubina,trigliceride cu lant mediu,dioxid de titan,indigotina.

Indicaţii:

Difebiom Luteina este util pentru:

intarzierea aparitiei si incetinirea evolutiei proceselor de imbatranire a maculei;
imbunatatirea si stabilizarea functiei retinei si a sensibilitatii vizuale;
combaterea efectelor nocive ale expunerii la lumina intensa,mediu poluat,fumat,consum de alcool,activitati ce suprasolicita vederea;
cresterea capacitatii de adaptare a vederii la intuneric;

Doze şi mod de administrare:

cate 1 comprimat filmat o data sau de doua ori pe zi.
Comprimatele filmate se vor administra dupa mese,cu putina apa.
Se poate utiliza pe termen lung .
Durata recomandata pentru utilizare neintrerupta este de 12 luni.

Formă de prezentare:

cutie cu 30 de comprimate