DEVARICID Plus C extract castane

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 39.40 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Devaricid Plus C cu extract de castane este o combinatie unica de diosmina, rutozida, extract din seminte de castan salbatic si extract din fructe de Acerola (Vitamina C), pentru buna functionare a circulatiei venoase de la nivelul membrelor inferioare.

Diosmina este un bioflavonoid natural, derivat din herpesridina, care poate fi izolata din diverse surse vegetale, cel mai frecvent din portocale dunlci, Citrus sinensis. Diosmina este micronizata pentru o absorbtie buna si rapida in organism.

Rutozida este o glicoflavonoida, care se regaseste in multe plate. Rutozida protejeaza acidul ascorbic 9vitamina C) de oxidare, cele doua complenente potentandu-se reciproc efectele.

Extractul din seminte de Castan salbatic (Aesculus hippocastanum) mentine elasticitatea venelor membrelor inferioare, contribuie la mentinerea tonusului vaselor de sange si al peretilor vasculari, intretinand in limite fiziologice circulatia venoasa de la acest nivel.

Acerola (Malpighia glabra), cunoscuta si sub denumirea de "cireasa de Barbados: este originare in zona Caraibelor, si renumita in nitreaga lume pentru concentratia mare de Vitamina C (contine de 30 de ori mai multa Vitamina C decat lamaia) si aroma placuta. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange periferice. De asemenea, vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Compoziţie:

Diosmina micronizata 300 mg, Extract uscat din seminte de Castan salbatic 200 mg, Rutozida trihidrat 20 mg, Extract uscat din fructe de Acerola 20 mg (echivalent a 10 mg vitamina C)

Indicaţii:

Combinatie unica de substante pentru buna functionare a circulatiei venoase de la nivelul membrelor inferioare.

Doze şi mod de administrare:

Adulti: cate 1 comprimat filmat, de 2 ori pe zi, in timpul meselor, cu putina apa.

Formă de prezentare:

Cutie cu 30 de comprimate filmate.