COLIEF - INFANT DROPS

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 87.50 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Picaturile Colief® sunt o solutie naturala pentru sugarii cu colici. Produsul permite continuarea hranirii bebelusilor cu laptele uzual (matern sau formula), fara a apela la inlocuitori si reduce si eventuale problemele de tranzit intestinal.

In primele luni de viata, sugarul are o dieta bazata exclusiv pe lapte matern sau formula. Carbohidratul de baza din lapte este lactoza (peste 90%).

Colief® contine enzima naturala lactaza, care adaugata in lapte descompune lactoza in zaharuri simple: glucoza si galactoza. Astfel, hrana este mai usor de digerat si respectiv asimilat, furnizand intreg necesarului nutritiv si energetic pentru dezvoltarea armonioasa a copilului.

Colief® Infant Drops este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si Echilibrata.

Pentru sugari este important sa nu fie eliminata toata lactoza din hrana, pentru a stimula organismul (intestinul subtire) sa produca enzima lactaza.

Numai 4 picaturi de Colief® descompun 70% din lactoza continuta de 100ml de lapte in 25-30 minute. Colief® Infant Drops se foloseste la fiecare masa a sugarului pana la varsta de 3-4 luni, moment in care simptomele asociate colicilor ar trebui sa dispara datorita sintetizarii unei cantitati suficiente de lactaza in organism. Atunci ar trebui sa scoateti treptat picaturile de Colief®.

Compoziţie:

Glicerol 3,97g, apa 3,73g si enzima lactaza 0,40g (min. 45000 ONPGU/g).
Ingredientul activ din Colief® Infant Drops este lactaza, o enzima care exista in mod natural in organism.

Doze şi mod de administrare:

Colief® Infant Drops se foloseste la fiecare masa a sugarului pana la varsta de 3-4 luni, moment in care simptomele asociate colicilor ar trebui sa dispara. Atunci ar trebui sa puteti scoate treptat picaturile de Colief®, trecand de la administrarea lor, initial, la fiecare masa, apoi la mese alternative, iar in final, doar o data pe zi pana la retragerea lor totala. Daca se intampla ca la un nivel semnele de disconfort sa reapara, se revine la dozajul anterior.
Doza unica: 4 picaturi de Colief® la fiecare masa.
Doza zilnica maxima: varsta 0-3 luni - 28 de picaturi de Colief® , la 4 luni – 24 picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandată.
Pentru administrarea la sugarii alaptati, extrageti cateva lingurite de lapte intr-un recipient steril. Adaugati 4 picaturi de colief. Dati bebelusului cu o lingurita sterilizata. Alaptati normal.
Pentru sugarii hraniti cu formula de lapte, preparati laptele formula ca de obicei, respectand instructiunile producatorului. adaugati 4 picaturi de Colief in laptele cald (nu fierbinte). Asteptati o jumatate de ora, agitand laptele din cand in cand. Hraniti bebelusul normal, asigurandu-va ca laptele are temperatura corecta. Aruncati resturile ramase.

Păstrare:

Sigilat - in locuri uscate si la temperatura camerei (max. 25?C). Dupa desigilare se pastreaza in frigider, dar nu mai mult de 3 saptamani. Nu se congeleaza. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se consuma dupa data specificata pe ambalaj.

Formă de prezentare:

Un flacon contine 7ml, 160 de picaturi – care ajung pentru aproximativ 40 de mese.