COLESTEROL x 60

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 28.36 25.52 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Ajuta la mentinerea nivelului normal al colesterolului. Sprijina metabolismul lipidelor si colesterolului.
Frunzele de maslin scad colesterolul rau (LDL) si colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arteriala, ajuta la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), avand un rol important in protejarea peretilor vasculari. Aceste proprietati ii confera eficienta in tratarea bolilor coronariene, a hipertensiunii si aterosclerozei.

Anghinarea are o puternica actiune de scadere a nivelului colesterolului sanguin atat prin reducerea sintezei cat si prin transformarea lui in acizi biliari. Cercetarile asupra efectelor acestei plante au demonstrat actiunea regeneratoare hepatica, coleretic-colagoga, hipolipemianta si de intarire a functiei antitoxice a ficatului.

Rostopasca este o planta cu proprietati hepatoprotectoare, colecistochinetice, creste secretia lipazei si amilazei pancreatice, responsabile de digestia grasimilor, contribuind la scaderea colesterolului si lipidelor, prin transformarea lor in acizi biliari.

Papadia reduce biosinteza de colesterol in organism, stimuleaza buna functionare a ficatului si vezicii biliare favorizand digestia grasimilor. Este o planta cu proprietati depurative, diuretice si laxative recunoscute, facilitand astfel eliminarea colesterolului si deseurilor metabolice.

Patlagina reduce concentratia lipidelor plasmatice, a colestrolului si trigliceridelor, iar prin efectul laxativ, contribuie la scaderea absorbtiei grasimilor la nivel intestinal.

Efect

-reduce biosinteza de colesterol in organism

-stimuleaza metabolizarea colesterolului la nivel hepatic

-scade absorbtia grasimilor la nivel intestinal

-hepatoprotector, antitoxic hepatic

-hipotensor

Indicaţii:

hipercolesterolemie

-dislipidemie

-hipertensiune arteriala

-profilaxia aterosclerozei

Contraindicaţii:

Nu se recomanda copiilor sub 14 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Interacţiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Atenţionări speciale:

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Doze şi mod de administrare:

1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese.

Durata curei: 3-6 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Reacţii adverse:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Formă de prezentare:

Flacon x 60 capsule