CHICCO - Set tacamuri inox 18 luni

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 34.97 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Acest set este conceput pentru a ajuta copilul sa invete sa se hraneasca singur, gratie manerului ergonomic aderent si a formei specifice.
Caraceteristici:
- maner ergonomic, usor de cuprins de manuta delicata a copilului.
- varf cu forma specifica, special conceputa pentru a respecta etapele de dezvoltare a copilului, pe masura ce acestia invata sa manance fara ajutor.
- varful este confectionat din otel inoxidabil pentru a nu se coroda, a rugini sau a se pata cu apa.
- ajuta copilul sa se familiarizeze cu noi tipuri de materiale

Mod de utilizare:

Spalati produsul cu grija inainte de prima utilizare. Spalati dupa fiecare folosire. Nu fierbeti si nu puneti in cuptor (clasic sau pentru microunde) sau intr-o mancare prea fierbinte (max. 40 grade C). Partea moale a produsului se poate pata sau isi poate schimba culoarea, luand culoarea mancarii cu care intra in contact si/sau sa absoarba mirosul. Acest lucru nu afecteaza functionalitatea sau siguranta produsului. Este recomandat ca produsul sa intre in contact cu mancarea doar pe durata mesei.
Curatare: intotdeauna curatati produsul dupa fiecare folosire. Spalati de mana cu un detergent lichid obisnuit. Nu folositi produse chimice sau abrazive. Dupa fiecare curatare, clatiti cu apa din abundenta, uscati si depozitati intr-un loc uscat, curat, ferit de soare sau surse de caldura. Lavabil in masina de spalat vase,la un program delicat (max. 45 gradeC)(acest tip de curatare este mai agresiv si in timp poate duce la deteriorarea produsului).