Boba Wrap

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 172.00 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Wrapul pentru bebeluşi de la Boba este mijlocul ideal de purtare pentru bebeluşi, de la naştere şi până chiar la 18 luni dacă doriţi, fără catarame, cureluşe sau capse! Pur şi simplu legaţi materialul strâns pe corpul dumneavoastră şi wrapul se va potrivi perfect de fiecare dată - perfect şi pentru începători, şi pentru avansaţi!

Boba Baby Wrap este wrapul perfect – din cauza materialului unic şi a legării simple şi fixe, cu care nu trebuie să ghiciţi mereu cât spaţiu trebuie lăsat pentru bebeluş. Wrapul Boba este o alegere minunată şi pentru începători, şi pentru avansaţi. Designul simplu, fără catarame, curele sau nasturi, face ca acest mijloc de purtare să fie comod şi pentru dumneavoastră, şi pentru bebeluş. Datorită distribuţiei uniforme a greutăţii bebeluşului, nu există limită de timp în care bebeluşul să stea în wrap, aşa că vă puteţi calma şi alina bebeluşul cu căldura dumneavoastră, cu vocea, cu mişcarea şi cu ritmul bătăilor inimii, cât timp sunteţi amândoi mulţumiţi!

Beneficii

Există multe mijloace de purtare ale bebeluşilor din care puteţi alege. Totuşi, purtatul copilului în Boba Wrap e diferit. Acesta oferă 27 de avantaje în plus faţă de alţi carrieri de pe piaţă:

Oferă un sprijin minunat pentru căpşoarele şi gâturile micuţe – mai ales atunci când bebeluşul dumneavoastră adoarme.
Bebeluşul dumneavoastră intră perfect în wrap de fiecare dată! – nu trebuie să ghiciţi cât loc să-i lăsaţi înăuntru în wrap, şi nu trebuie să vă stresaţi că e prea strâmt sau prea larg.
Se potriveşte perfect pe dumneavoastră – pur şi simplu legaţi wrapul strâns pe corp, şi se va potrivi indiferent ce siluetă aveţi!
Material de bună calitate – tricot de bumbac dens cu puţin spandex – materialul ideal pentru babywearing!
Alăptarea discretă nu este o problemă – nu e nevoie să scoateţi bebeluşul afară din wrap, şi nici nu trebuie să folosiţi alte materiale pentru discreţie.
Soldurile şi picioarele bebeluşului dumneavoastră sunt sprijinite şi nu atârnă în jos.
Nu există puncte de presiune pe bebeluş – nu există puncte de presiune pe şoldurile şi pe coloana vertebrală în dezvoltare, cum au alţi carrieri de pe piaţă, care depun presiune pe pelvisul bebeluşului.
Vă ţine bebeluşul sus – materialul susţine bine bebeluşul strâns la fiecare pas, spre deosebire de materialele gen tricou din alte wrapuri de pe piaţă, care atârnă după câţiva paşi şi sar la fiecare mişcare.
Este durabil – materialul robust care nu se întinde şi care nu-şi modifică forma nici după spălari repetate şi purtat intensiv.
Se simte moale pe pielea bebeluşului dumneavoastră.
Este ajustabil – cedează doar puţin, cât să nu fie nevoie de reajutarea lui pentru a se potrivi copilului.
Este mult mai confortabil decât să îţi porţi copilul într-o scoică de maşină sau într-un carrier mai voluminos.
Este sigur – nu se încreţeşte, nu se bombează, nu se lărgeşte şi nu atârnă atunci când e folosit.
Creşte cu dumneavoastră şi cu bebeluşul dumneavoastră – este optim pentru nou-născuţi, şi totuşi puteţi să continuaţi să vă purtaţi bebeluşul cu acest wrap atâta timp cât vă simţiţi amândoi confortabil.
Nici un bebeluş nu e prea mic – wrapul este proiectat chiar şi pentru cei mai mici bebeluşi.
Ideal pentru kangaroo care (puteţi citi despre kangoroo care pe blogul nostru aici şi aici) – nou-născuţii prematuri prosperă, se dezvoltă la maxima lor capacitate atunci când sunt înfăşuraţi pe corpul părintelui într-un Boba Wrap.
Nu e pe mărimi – adulţii de orice dimensiune pot să folosească wrapul şi să-l împrumute şi altora.
Este bilateral – pentru că materialul vine foarte lat pe ambii umeri, greutatea se distribuie perfect pe tot corpul purtătorului.
Nu există limită de timp pentru cât de mult vă puteţi purta bebeluşul într-un wrap – nu există puncte de presiune pe mamă sau pe bebeluş, aşadar vă puteţi purta copilul atâta timp cât dumneavoastră şi el vă simţiţi confortabil.
Nu sunt cureluşe de închis sau catarame.

*

Disponibil in variantele: Purple, Grey, Navy blue, Dark green, Black, Red, Dark pink, Green, Royal blue