Bioland Jr. - Sirop Multivit 100 ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 18.60 16.74 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Când nici avioanele sau soldăţeii nu-l mai păcălesc pe cel mic să manânce, nu te panica, mai există o soluţie: Bioland Junior Sirop Multivitamine. Formula complexă de vitamine contribuie la dezvoltarea armonioasă a organismului, susţinând creșterea normală a oaselor și a dinţilor copiilor. În plus, crește pofta de mâncare, susţine funcţionarea eficientă a sistemului imunitar, a nervilor, a inimii și vaselor de sânge. Pe scurt, oferă copilului tău necesarul zilnic de vitamine pentru multicreștere!

Compoziţie:

2,5 ml sirop contin Vitamina C 25 mg, Vitamina PP 2,5 mg, D - pantenol 1 mg, Vitamina B1 0,5 mg, Vitamina B2 0,5 mg, Palmitat de retinol 450 mcg (furnizand 135 mcg vitamina A), Vitamina B6 0,3 mg, Vitamina D3 1,25 mcg, Vitamina B12 0,5 mcg, Antioxidant (butilhidroxitoluen)

Indicaţii:

Formula complexa de vitamine contribuie la dezvoltarea armonioasa a organismului, sustinand cresterea normala a oaselor si a dintilor copiilor. In plus, creste pofta de mancare, sustine functionarea eficienta a sistemului imunitar, a nervilor, a inimii si vaselor de sange.

Doze şi mod de administrare:

Copii peste 1 an: cate 2,5 ml sirop de 1-2 ori pe zi. Siropul se utilizeaza dupa mese, ca atare sau amestecat cu ceai, suc sau piure de fructe.

Formă de prezentare:

Cutie cu un flacon de 100 ml prevazut cu masura dozatoare