BIO - Eco Breeze odorizant textile

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 22.88 20.59 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Certificat ECO Label

Produsul ecologic Earth Friendly Breeze suprima mirosurile neplacute, din haine, covoare, lenjerii, perdele, tapiteria de la masina, pantofii de sport si alte tesaturi. Aceasta formula naturala este sigura si poate fi folosita in orice zona unde este nevoie sa controlati mirosul.Preia mirosurile neplacute si lasa un miros proaspat oriunde l-ai folosi.

Poate fi folosit pe orice fel de tesatura, inclusiv matase naturala.

NU pateaza!
Fara organisme modificate genetic
Foarte bun si pentru indepartarea mirosurilor lasate de animalele de casa!

Misiunea Earth Friendly este de a crea produse naturale, de calitate inalta, care sunt sanatoase atat pentru copii cat si pentru planeta – si la un pret pe care toata lumea sa si-l poata permite. Earth Friendly se dezvolta ca o companie interesata nu doar de profit ci si responsabila social si ecologic.

Toate produsele Earth Friendly sunt naturale, ceea ce inseamna ca au la baza ingrediente care sunt derivate din plante si pe cat posibil biodegradabile, precum si ingrediente cu certificare organica. Nu contin coloranti artificiali parfumuri sintetice, parabeni sau SLS (sodium lauryl/laureth sulphate). Au PH neutru, sunt vegane, nu sunt testate pe animale, nu contin formaldehida, dioxina, ingrediente petrochimice, clor, fosfati, parfumuri sintetice sau organisme modificate. genetic.

Compoziţie:

apa purificata, etanol derivat din porumb, eliminatori de miros derivati din porumb, extract de seminte de grepfruit, ulei ulei esential de lemongrass certificat organic, surfectant derivat din ulei din miez de cocos 100% natural.

Formă de prezentare:

500ml.