BERES - Magneziu forte + B6 x 30cpr

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 34.50 31.05 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

- Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului nervos.
- Mentine sanatatea psihice
- Reduce oboseala
- Mentine sanatatea inimii

Compoziţie:

Un comprimat filmat contine 250 mg magneziu (sub forma de magneziu citrat si oxid de magneziu) si 1,6 mg vitamina B6 (sub forma de clorura de piridoxina).
Produsul contine urmatorii excipienti: hidrogenfosfat de calciu, celuloza microcristalina, polivinil-pirolidona, stearat de magneziu, polivinil-alcool, talc, lecitina, guma de xantan si coloranti.

Indicaţii:

Suplimentarea magneziului, ca tratament adjuvant, poate fi utila in cazurile de cardiaca, arteriala si boala coronariana.
Daca produsul este administrat pentru indicatiile mentionate anterior, este recomandat sa fie consultat medicul sau farmacistul pentru coordonarea diverselor tratamente.
Administrarea produsului este recomandata pentru suplimentarea magneziului si prevenirea deficitului de magneziu in cazul unui necesar crescut (sarcina si lactatie, sportivi,
etc.), aportului scazut (dieta de slabire), tulburari de digestie sau absorbtie si pierdere excesiva de magneziu (ex. diaree).

Magneziul are un rol cheie in metabolismul celular,ajutand adaptarea organismului la cresterea activitatii fizice si mentale.Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si a muschilor.Vitamina B6 contribuie la absorbtia de magneziu. Nu contine materiale de origine animala.

Doze şi mod de administrare:

Pentru adulti si copii peste 7 ani se recomanda 1-2 comprimate pe zi.
De preferinta se va administra dupa mese. La nevoie, comprimatele se pot diviza. Se poate administra persoanelor alergice la lactoza si/sau gluten si celor care sufera de diabet zaharat.
Comprimatul filmat trebuie luat la sfarsitul mesei, cu putin lichid.
Doza uzuala pentru adult este 1 comprimat filmat pe zi.
In timpul sarcinii si alaptarii: 1 comprimat filmat pe zi.
Doza uzuala pentru copii este:
- Intre 4 si 10 ani: 1/2 comprimat filmat pe zi.
- Peste 10 ani : 1 comprimat filmat pe zi.