ARTELAC Nighttime gel 10g

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 31.35 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Artelac Nighttime Gel este un lubrifiant oftalmic.

Artelac Nighttime gel este un produs ideal pentru ajutor de durata si pentru protejarea ochilor uscati din cauza disfunctiei lacrimale cronice.

Acesta este formulat pentru a oferi sprijin pentru toate cele trei straturi ale filmului lacrimal, inclusiv stratul exterior - cel mai bogat in lipide. Acopera filmul lacrimal cu un gel de inalta vascozitate, care este astfel conceput pentru a ramane pe suprafata ochiului si a retine hidratarea.

Lubrifiaza ochii, calmeaza si amelioreaza simptomele de disfunctie lacrimala cronica, precum ochi uscati, senzatie de arsura, ochi obositi, vedere incetosata si, chiar a ochilor cu exces de secretie lacrimala.

Artelac Nighttime gel sustine toate cele trei straturi ale filmului lacrimal cu apa sterila pentru hidratare, carbomer pentru retinerea hidratarii la suprafata ochiului si trigliceride, grasimi pentru sustinerea stratului de lipide a filmului lacrimal, cu rol de mentinere a umiditatii.

Artelac Nighttime gel este un gel de inalta vascozitate care ofera protectie de lunga durata a suprafetei ochiului.

Artelac Nighttime gel este usor de folosit, bine tolerat si sigur.

Artelac Nighttime gel va determina initial vedere neclara dupa administrare, inainte ca reflexul imediat de clipire sa indeparteze gelul, motiv pentru care majoritatea persoanelor aleg sa foloseasca acest produs pe timp de noapte.

Compoziţie:

1 g de Artelac Nighttime Gel contine 2 mg carbomer, trigliceride cu lant mediu, alaturi de apa sterila, sorbitol si hidroxid de sodiu. Cetrimida este folosita drept conservant.

Doze şi mod de administrare:

1. Scoateti capacul de protectie de pe partea superioara a tubului inainte de utilizare. Asigurati-va ca nu atingeti cu degetele partea superioara a tubului.

2. Aplecati usor capul spre spate si trageti usor pleoapa inferioara cu un deget al mainii libere si tineti tubul vertical deasupra ochiului, cu duza in jos. Apoi strangeti usor tubul pentru a pune o picatura de gel. Evitati contactul partii superioare a tubului cu ochiul sau cu degetele, pentru a preveni orice posibila contaminare a solutiei.

3. Repuneti capacul pe tub dupa fiecare utilizare.

Formă de prezentare:

Flacon de 10 g.