AROMATERIA - Ulei esential de Trandafir 10% 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 129.12 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Uleiul esențial de trandafir este, probabil, cel mai prețios dintre uleiurile esențiale. Este un ulei extrem de potent, cu o aromă foarte puternică. Pentru obținerea unei singure picături de ulei esențial de trandafir se distilează petalele de la minim 50 de trandafiri. Vestea bună este ca o singură picătură este, adesea tot ce ne trebuie. A nu se confunda uleiul esențial de trandafir cu absolutul de trandafir. Absolutul este mai accesibil la preț și este obținut prin alte metode de extracție.

Pe plan fizic trandafirul este cunoscut mai ales pentru proprietățile remarcabile asupra pielii și pentru potențialul ajutor în echilibrare hormonală. Poate fi folosit pentru piele uscata, sensibilă sau matură, pentru tonifierea acesteia și pentru erupțiile cutanate. Poate, de asemenea, să fie un parfum radiant! Ajută persoanele care suferă de insomnii, palpitații sau femeile care se luptă cu efectele secundare ale menopauzei.

Emoțional și energetic este la fel de prețios. Trandafirul este uleiul care îți va face cunoștință cu tine și-ți va arăta cum să te iubești. Gabriel Mojay afirmă că trandafirul este perfect atunci când s-a produs o “pierdere a stimei de sine, o pierdere foarte profundă cauzată de durere emoțională și traume … și în special pentru momentele când apar resentimente rezultate din respingerea și trădarea emoțională”.