AROMATERIA - Ulei esential de Tamaie 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 113.19 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Uleiul esențial de Tămâie, cunoscută și ca Olibanum, are o aromă rășinoasă, cu elemente terpenice, lemnoase, de conifere (mai ales pin), cu nuanțe condimentare, picante, dar și elemente proaspete, de lămâie, în notele sale de vârf. Nota proaspătă de pin e dată de compusul dominant, α-pinene; nota lămâioasă e dată de compusul limonene. Nu a fost identificat niciun compus anume care dă aroma specifică tămâiei.

Compoziţie:

A-pinene, d-limonene, p-cimene

Indicaţii:

Analgezic, Antiinflamator, Antioxidant, Cicatrizant, Imunostimulant, Tonic

Uleiul esenţial de tămîie sprijină reflecția și introspecția. Componentele sale potolesc mintea şi încurajează vindecarea emoţională pe toate nivelurile. Tot atunci acest ulei întreţine atenţia concentrată şi calmul. Tămâia ajută la liniștirea și focusarea minții și la adâncirea în meditație. Poate fi difuzată sau inhalată direct din sticlă

Atenţionări speciale:

Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. Asigurați-vă că ușa încăperii este deschisă astfel încât acestea să o poată părăsi în cazul în care simt disconfort, iar daca apar reacții neobișnuite adresați-vă medicului veterinar.