AROMATERIA - Deplin Sinergie uleiuri esentiale pure 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 55.00 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Deplin înseamnă complet, rotund, cu totul. Pentru ca tu să te simți complet ai nevoie să-ți trăiești fiecare emoție și să știi că nu ești una cu emoțiile tale. Tu ești tu, unic și minunat, iar ele sunt doar emoții. Ori le lași să iasă, le simți, le privești ca pe niște mesaje ale psihicului care te învață despre tine și astfel le controlezi, ori le reprimi și atunci te controlează ele pe tine și nu te lasă să trăiești.
Immortelle are o extraordinară capacitate de a debloca emoții reprimate. Este un ulei puternic care poate să aducă cu el furie și disperare. Nu el, evident, ci emoțiile pe care le deblochează. Face o sinergie minunată, atât din punct de vedere olfactiv, cât și energetic, cu portocala și cedrul virginiana. Portocala vine mereu cu o abordare relaxată, cu o lumină caldă care ușurează ceea ce immortelle a lăsat să iasă la suprafață. Adaptabilitatea este ceea ce portocala încurajează și lucrurile încep să fie percepute altfel, dintr-o perspectivă pozitivă. Încep să capete sens. Ne confirmă faptul că totul se întâmplă pentru noi, nu împotriva noastră. Să poți vedea asta dupa ce te-ai confruntat cu durerea e o adevarată artă. Exact ca în ședințele de psihoterapie, pentru ca aceste lucruri să poată fi trăite și transformate în experiențe care ne fac mai puternici, cadrul sigur este esențial. Acesta este rolul uleiului de cedru virginiana – creează cadrul sigur pentru ca să trăim emoția și să o lăsăm să își îndeplinească misiunea. Tot cedrul are grijă să nu facem risipă de energie și ne amintește că avem putere și forță. Creează cadru sigur și ne împuterniceste ca un adevarat terapeut.

Pe plan fizic, Deplin are efecte benefice asupra pielii inflamate și chiar alergice, are efect decongestiv și anti-inflamator asupra intregului corp.

Din punct de vedere al psiho-aromaterapiei, această sinergie aduce calm și este potrivită pentru depresia care se naște din multă frustrare acumulată. Încurajează o stare de prezență conștientă și aduce bună-dispoziție, putere interioară, optimism, creativitate, pozitivitate și încredere în propria persoană.

Compoziţie:

Ulei esential pur de Immortelle – calm, putere, perseverență
Ulei esential pur de Portocală – optimism, creativitate, încredere în propria persoană
Ulei esential pur de Cedru virginiana – stabilitate, forță interioară, echilibru

Mod de utilizare:

- inhalare prin diferite metode, aplicare topică cu diluare în prealabil, în bijuterii pentru aromaterapie.