APTAMIL HA 1 - sugari cu disp.la alergii de la nastere

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 56.69 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Formula de lapte Aptamil HA1 este indicată pentru sugarii cu risc crescut de alergii, parţial sau deloc alăptaţi, de la naştere sau în completare. În cazul în care sugarul are risc crescut de alergii, se recomandă o formulă de lapte hipoalergenică, cu proteine hidrolizate, cu beneficii similare laptelui matern.

Formula de lapte Aptamil este inspirată de laptele matern şi conţine nutrienţi esenţiali, care îi asigură sugarului beneficii similare cu cele ale laptelui matern.

Sfatul farmacistului:

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.

Informaţiile prezentate în această secţiune nu trebuie să înlocuiască recomandarea medicului. Alegerea modului de a hrăni sugarul este o decizie importantă şi de aceea trebuie urmat sfatul medicului înainte de a folosi o formulă de lapte pentru sugari.

Este necesar să urmezi o dietă echilibrată, sănătoasă şi hrănitoare atunci când alăptezi. În cazul în care alegi să completezi alăptarea cu formula de lapte pentru sugari, este important să reţii că este posibil să reduci cantitatea de lapte matern şi poate fi dificil să revii la alăptarea exlusivă în cazul în care vei dori acest lucru.