APTAMIL Antiregurgitare 300 g

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 53.33 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Aptamil AR este destinat managementului dietetic al eructatiilor si regurgitatiilor accentuate la sugari. Aptamil AR poate fi utilizat ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la varsta de 6 luni,daca sugarul nu este alaptat.

Compoziţie:

lactoza(din lapte),lapte degresat,uleiuri vegetale,maltodextrina,faina de roscove,carbonat de calciu,ulei de peste,hidroclorura de L-cisteina,acid L-ascorbic,lecitina din soia,taurina,clorura de colina,L-ascorbat de sodiu,sulfat feros,inozitol,sulfat de zinc ,uridin 5'-monofosfat de sodiu,citidin 5'-monofosfat,DL-alfa tocoferil acetat,adenozin 5'-monofosfat,inozin 5'-monofosfat de sodiu,nicotinamida,guanozin 5'-monofosfat de sodiu,L-carnitina,sulfat de cupru,acid pteroilmonoglutamic,D-pantotenat de calciu,sulfat de mangan,retinil palmitat,DL-alfa tocoferol,D-biotina,hidroclorura de tiamina,ciancobalamina,colecalciferol,hidroclorura de piridoxina,iodura de potasiu,fitomenadiona,selenit de sodiu.

Mod de utilizare:

Spalati-va bine pe maini si sterilizati(prin fierbere,3-5 minute) toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui.
Fierbeti apa pentru prepararea laptelui timp de 5 minute,apoi lasati la racit pana cca. 40 de grade Celsius.
Turnati in biberon 2/3 din cantitatea de apa fiarta si racita necesara conform dozarii pentru o masa.
Adaugati pulberea in biberon conform tabelului de dozare.
Inchideti biberonul si agitati cateva secunde,adaugati restul de apa potabila si agitati bine continutul inca o data.
Dupa preparare,lasati Milumil AR sa se dizolve timp de 7 minute.Apoi agitati inca o data.Verificati pe incheietura mainii dvs. temperatura laptelui preparat(cca 37 grade Celsius).

Formă de prezentare:

300g

Sfatul farmacistului:

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.

Informaţiile prezentate în această secţiune nu trebuie să înlocuiască recomandarea medicului. Alegerea modului de a hrăni sugarul este o decizie importantă şi de aceea trebuie urmat sfatul medicului înainte de a folosi o formulă de lapte pentru sugari.

Este necesar să urmezi o dietă echilibrată, sănătoasă şi hrănitoare atunci când alăptezi. În cazul în care alegi să completezi alăptarea cu formula de lapte pentru sugari, este important să reţii că este posibil să reduci cantitatea de lapte matern şi poate fi dificil să revii la alăptarea exlusivă în cazul în care vei dori acest lucru.