ALPECIN - Sampon Dublu Efect

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 41.78 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

De ce efect dublu?

Bărbatul este afectat de două din cele mai frecvente probleme ale scalpului: căderea părului și mătreața. Institutul de cercetare Dr. Wolff a dezvoltat un șampon ce combate simultan ambele probleme - Alpecin Double-Effect Caffeine Shampoo.

Efectul 1:
Șamponul Double-Effect Caffeine dizolvă mai întâi celulele cornoase încrustate și eliberează scalpul de mătreață. Combinația celor două substanțe eficace împotriva mătreții, acidul salicilic și pirocton olamină este, din punct de vedere dermatologic, complexul cel mai recomandat, deoarece sunt luate în considerare toate aspectele formării mătreții, care sunt relevante din perspectivă dermatologică

desprinderea mătreții într-un mod care menajează scalpul
efect antiinflamator
efect antioxidant, și anume îmbunătățirea capacității de rezistență
proprietăți antimicrobiene.

Până în prezent, această combinație a fost folosită exclusiv în produse dermatocosmetice, ca și soluție cu efect dermatologic împotriva mătreții. Aceasta permite microexfolierea precisă și blândă și calmează mâncărimile de la nivelul scalpului.

Efectul 2:
Odată eliminată mătreața de pe scalp, calea va fi liberă pentru complexul pe bază de cafeină. Alpecin Double-Effect Caffeine Shampoo conține cafeină în doze mari, ce pătrunde în rădăcinile firelor de păr încă din timpul spălării părului. Cafeina se poate depista după un timp de acționare de numai 120 de secunde. În rădăcinile firelor de păr substanța activă creează un depozit ce persistă timp de 24 de ore, protejând astfel rădăcinile firelor de păr de inactivarea prematură.

Compoziţie:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Caffeine, Panthenol, Parfum, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Piroctone Olamine, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Menthol, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Tetrasodium Etidronate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, CI 60730.

Acidul salicilic acționează antimicrobian și împiedică reapariția mătreții pe scalp, desprinzând delicat stratul superior de mătreață.

Pirocton olamina acționează antimicrobian și împiedică reapariția mătreții pe scalp.

Complexul pe bază de cafeină activează rădăcina firului de păr, prelungește faza de creștere și îmbunătățește creșterea părului