ALINAN Ca + D3 sirop 150ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 35.51 31.96 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Alaptarea este cea mai buna metoda de alimentatie pentru sugari. Laptele matern are un continut echilibrat, care asigura dezvoltarea sanatoasa a copilului, contribuind la formarea unui sistem imunitar puternic. Laptele matern are in compozitie toti nutrientii de care bebelusul are nevoie. Este foarte usor de digerat si are un rol esential in formarea bacteriilor din intestinul copilului. Acesta sustine dezvoltarea eficienta a unei flore intestinale sanatoase.

Compoziţie:

315 mg extract uscat din seminte de armurariu standardizat in silimarina, corector de aciditate ( acid citric), 75 mg extract uscat din frunze de melisa standardizat in derivati hidroxicinamici exprimati ca acid rozmarinic, 2 mg ulei volatil purificat de anason stelat, aroma de portocale, indulcitor (zaharina sodica), indulcitor (fructoza).
Valoarea energetica: 17,9 kcal/ plic.
Fara Zahar !

Indicaţii:

Stimularea secretiei de lapte

Precauţii:

Este contraindicat in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

Mod de utilizare:

1 ~ 2 plicuri pe zi Inainte de administrare continutul fiecarui plic se disperseaza in aproximativ 200 ml apa plata
Instalarea efectului se face in functie de particularitatile individuale ale fiecarei mamici, de aceea se recomanda ca administrarea sa se faca timp de minimum 2 – 3 saptamani.

Formă de prezentare:

Cutie 20 plicuri a cate 5 grame

Sfatul farmacistului:

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.