ALANERV

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 51.01 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

ALAnerv este un supliment alimentar pe baza de acid alfa-lipoic, acid gamma-linolenic, vitamine si seleniu.


Sintetizat in organismul uman si continut intr-o serie de alimente Acidul alfa-lipoic/ALA, principalul component al ALAnerv, participa la metabolismul celular in calitate de coenzima, intervenind in procese biochimice precum producerea de ATP sau reactivarea unor antioxidanti, cum ar fi vitaminele E şi C şi glutationul.


Acidul alfa-lipoic este capabil sa contracareze si sa reducă efectul puternic oxidant al radicalilor liberi, apreciati drept responsabili pentru o serie de procese degenerative la nivel tisular si pentru cresterea sensibilitatii organismului fata de agentii patogeni.


Acidul gamma-linolenic este un acid gras polinesaturat esential, precursor al membranei celulare. Suplimentarea acestui component intareste plasticitatea membranei si viteza de transmitere neuronala. El induce producerea de prostaglandine anti-inflamatorii si inhiba leucotrienele pro-inflamatorii.


Prezenta simultana a acidului alfa-lipoic si a acidului gamma-linolenic permite o actiune sinergica la diverse nivele a asupra proceselor de distructie celulara, prin dubla actiune antioxidanta si neurovasculara.


Seleniul este un component esential al diferitelor enzime cu functii antioxidante.


Vitamina E creste activitatea antioxidanta a ALAnerv in preventia deteriorarii membranei celulare datorate peri-oxidarii lipidice.


Complexul de vitamine B interfereaza în procesul metabolic, si datorita acţiunii sale nootropice, se administreaza în patologiile neurologice pentru a reduce stresul oxidativ si a imbunatati troficitatea neuronala .


Toate componentele ALAnerv contribuie la realizarea unui produs cu o puternica actiune antioxidanta si trofica neuronala .

Compoziţie:

Factori nutritionali:
alfa-Lipoic acid
Acid linoleic
Vit E
Vit B5
Vit B6
Vit B2
Vit B1
Seleniu

Doze şi mod de administrare:

1-2 capsule pe zi in priza unica, in timpul mesei principale. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Reacţii adverse:

La dozele recomandate componentele ALAnerv nu cauzeaza efecte nedorite, chiar daca sunt administrate pe o perioada lungă de timp.

Formă de prezentare:

Cutie cu 20 de capsule gelatinoase.