ACTIVAL JUNIOR OMEGA 3 x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 35.11 31.60 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Ajuta la functionarea armonioasa si echilibrata a creierului. Acizii grasi omega-3 sunt considerati acizi esentiali, pe care organismul nu poate sa-i produca in mod natural: acestia trebuie furnizati prin intermediul alimentelor. Acizii grasi omega-3 pot fi gasiti in anumite tipuri de peste cum ar fi somonul, tonul, halibut, fructe de mare, unele plante, seminte si nuci. Acizii grasi omega-3 joaca un rol important in functionarea creierului precum si in dezvoltarea normala a organismului.Acizii grasi omega-3 sunt foarte concentrati la nivelul creierului si sunt esentiali pentru buna desfasurare a proceselor cognitive (performanta creierului si a memoriei).

Compoziţie:

1 capsula contine Vitamina C 30 mg , Vitamina E 1,5mg , Vitamina A 350µg , DHA 94 mg , EPA 10 mg . Acizi grasi Omega 3 au rol in rezolvarea problemelor de comportament si dezvoltare la copii , in lipsa de concentrare , dificultatile la invatat , problemele de atentie . Vitamina A actionaeaza contra lipsei poftei de mancare , diminuarea gustului , diaree , schimbari la nivelul dintilor si a pielii , procese de ulcerare a globului ocular, aparitia de cosuri pe fata, ingrosarea pielii.Vitamina C este recomandata in stari de oboseala,slabicune, activitate fizica intensa.

Atenţionări speciale:

A nu se lasa la indemana copiilor.A nu se depasi doza zilnica recomandata.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la vederea copiilor mici

Doze şi mod de administrare:

Copii de 3 ani – 1 capsula / zi , Copii peste 4 ani si adulti – 2 capsule / zi

Formă de prezentare:

cutie x 30 capsule masticabile